onsdag 4 april 2012

Måns rum och omstart vår

Igår eftermiddag var det verkligen fullt pyssel hemma. Jag styrde om möbler och kläder och röjde och städade först fram till jag hämtade barnen och sedan tillsammans med barnen. Resultatet blev att Toves rum är en bit på väg i uppdateringen som ska göras och Måns har fått ett eget rum!

Jag flyttade in hans säng och en byrå för hans kläder och sedan gjorde vi i ordning ett litet lekhörn i väntan på "riktiga" möbler. I helgen ska det handlas lite på Ikea. Matta, förvaring och en riktig säng. I natt sov han för första gången i sitt rum och det gick jättebra. :-)
Måns rum med lite tillfällig möblering
I och med att Måns flyttade ut fick vi vår klädkammare tillbaka och det som inte fått plats där på länge fick äntligen plats igen. Skööönt! Den här dagen har jag ägnat åt att rensa bland alla mina kläder och styrt om alla backar så det blir bättre ordning. Känns bra inför våren! Lyckades slänga ganska mycket men jag borde ändå slängt mer, precis som vanligt. Det är i alla fall en lika stor lättnad som vanligt att bli av med gamla paltor som kanske kan göra nån annan glad. :-)

Inga kommentarer: