måndag 23 april 2012

Kusiner på besök

Helgen passerade i ett huj. Vi hade besök av Daniels morbror (som ser ut ungefär som Daniels storebror skulle sett ut) med barn som då alltså är Daniels kusiner. Men som Daniels andra små kusiner får de istället vara kusiner till Tove och Måns tycker jag. I alla fall fungerar det så när vi ses. Besökarna gjorde stan på lördagen och kom lagom till middagen och då hade Tove väntat heeeela dagen! Som tur var var det i alla fall lekgympa på förmiddagen att fördriva tiden med.

På söndagen hanns det i alla fall med en hel del lek och som det lektes! Det är särdeles enkelt att ha såna här släktingar på besök. De lite större barnen tar hand om de små och vi vuxna kan pyssla med vad vi nu vill pyssla med. Kaffe och sånt mest. :-) På eftermiddagen åkte de fotbollsintresserade besökarna mot Råsunda och allsvensk match och jag åkte med Tove till lekgympaavslutningen.
På väg till fotboll och lekgympa
Avslutningen var ett enda strul då de inte kommit in i tid och inte kom åt musiken och det ena med det andra men till slut kom de i alla fall igång med de grupper som skulle ha uppvisning och sedan hinderbana för alla barn. Det var väldigt inspirerande att se uppvisningarna denna gång då jag tyckte det verkar vara väldigt bra kvalitet på kurserna för de större barnen, både roligt och bra träning. Det är ett fantastiskt stort och bra utbud de har i barnverksamheten och jag hoppas att det är ett bra sätt att väcka och behålla intresset hos barnen för rörelse. :-)
Mysigt med små barn som plockar blommor! :-)
På söndagskvällen blev det massa fotboll även för oss när lugnet lagt sig och gästerna anslöt så småningom aningen frusna då vädret inte varit det bästa. I dag på förmiddagen har det återigen lekts och lekts och lekts. Men nu har morbrodern och barnen åkt in till stan för lite shopping innan det är dags att ta flyget hem. De små barnen som vinkade av lekkompisarna med stora kramar även fast det var lite ledsamt att skiljas åt ligger nu och sover efter lunchen. I eftermiddag ska vi gå till ÖF eftersom det känns som att huset ekar tomt nu.

Ikväll är det yogaträning för bästaste J.

Inga kommentarer: