fredag 20 april 2012

Soft dag med blöta spår

I går hade jag inget direkt på schemat men passade på att köra ett extra yogapass på förmiddagen. "Lugn Yoga" hette det och så var det. I mitten av passet var det några ordentligt jobbiga övningar men annars var det mycket andning och små sträckningar här och där. Under passet kom jag på att jag skulle fixa fötterna när jag kom hem och efter lunch plockade jag fram fotbad, filar, lack och allt möjligt för att kunna sitta still och pyssla med både händer och fötter.

Men det är typiskt att man alltid ska glömma nåt. Så fort jag satt ner fötterna i löddret så insåg jag att jag inte hade nagellackborttagning till hands. Lik förb. fick jag skutta upp för trappan med löddriga vrister... Man glömmer ju bort hur skönt det är att sitta med fötterna i värmen. En så enkel sak och det känns som att man skämmer bort sig själv. Jag filade och fixade och lackade och smörjde in fötter tills jag var nöjd. Skööönt!

Eftermiddagen låg en slö mamma i solen på altanen medan barnen lekte. Sen gjorde jag mig i ordning för kvällen innan det var dags att laga mat. Som ny. På kvällen var det kör och det sågs fram emot. Det blev också en jättetrevlig kväll med ett bra rep och goda framtidsutsikter som utkristalliserade sig. :-) Kom hem vanlig tid men tog ändå sovmorgon medan barnen lekte snällt och tyst. Det är verkligen guld värt!

Den här dagen har vi tillbringat på ÖF och med innelek. Ute är det blask. Trist. Ikväll blir det nån slags soffläge. Det finns dans att åka på i Uppsala men med en hotande förkylning och allmän slöhet så känner jag inget sug. Hoppas ändå att det ska bli nån dans innan sommardanserna drar igång. Annars blir det ett väldigt långt uppehåll.

I helgen får vi släktbesök. Ska bli trevligt.Och så hoppas jag vi kan få lite gjort också. :-)

Inga kommentarer: