tisdag 3 april 2012

Ny energi

I helgen var vi i Umeå för svärmors kalas och mycket mer än så hanns inte med. Lite spel och umgås på kvällarna bara. På nätterna sov jag dåligt. Då kom det liksom ifatt att jag fått nytt jobb. Jag hade ju inte riktigt hunnit smälta det. Såna där dåliga tankar som "Tänk om det inte blir bra? Tänk om det tar slut efter provanställningen? Tänk om jag inte trivs? Jag kan ju ingenting av det de gör? etc...." Men på dagarna kände jag inget av det där som tur var.

Nu när vi väl är hemma igen känns det att det nya jobbet ger massa ny energi! Jag har känt att jag sjunkit ihop sista tiden av all anspänning och i helgen när jag började slappna av började hela ryggen göra ont. I går morse ringde jag min massör och fick en avbokad tid inom en timme! Så grymt skönt. Ojojojoj sa hon när hon kände igenom min rygg. Ajajajaj sa jag. Igår hade jag sedan en hel rad med samtal att ringa och det hanns med i en rasande fart.

Idag har jag börjat dagen med att simma. Jag har alltså inte tränat alls sedan jag gick hem men plötsligt händer det. Nu har jag handlat och ätit lunch och ska ta itu med lite här hemma innan barnen ska hämtas igen. Även fast jag knappast legat på latsidan hittills är jag liksom sugen på att göra saker nu på ett annat sätt. Nu känns ju den lediga tiden plötsligt knapp. Måns ska få flytta in i sitt nya rum i dag till exempel. Det ska jag se till nu. :-)

Inga kommentarer: