tisdag 17 april 2012

Nedräkningen har börjat

Helgen försvann i plötslig snö och lite hemmapyssel. Gårdagen var en vanlig måndag med ÖF och sedan fika med barnen mot solig vägg på altanen. Det mest anmärkningsvärda som hände igår var att jag efter lite funderingar köpte ett nytt passkort och var med på yogapasset. Nu ska jag försöka vara där på måndagarna åtminstone. Nytt årskort får det bli till hösten känns det som. Där eller någon annanstans. Dels är det snart sommar och dels inväntar jag friskvårdspengen från nya jobbet.

Det är nu näst sista veckan före jobb. Det känns som att jag har börjat räkna ner lite. Två veckors ledighet till är inte fy skam och dessutom avslutas ledigheten med gemensamma fyra dagar ledigt i och med Valborg och första maj. Härligt! Undrar om vi ska göra något extra då? Får fundera på det i alla fall. :-)

Nedräkningen märks genom att jag rensar och fixar hemma. Energin är tillbaka sedan jobbet blev klart. Ett nytt jobb är ju liksom en omstart i livet om man nu så vill och varför inte ta chansen i alla fall på några små områden. Jag har rensat alla kläder samt uppdaterat med lite nytt, så också på skofronten. Idag har jag rensat och sorterat bland barnens leksaker, också välbehövligt.

En omstart krävs också på rörelsefronten och nu har jag i alla fall köpt passkort och jag ska försöka boka in resterande PT-pass innan sommaren. Jag har faktiskt ett idag och jag ser inte fram emot det. Nu har jag fallit ur så totalt att jag kommer vara helt knäckt. Det känns inte ens roligt. Som tur är vet jag att det kommer ändras när jag väl kommer dit. PT-H är så glad och peppande. Men det är ju hennes jobb förstås.

Och snart är det vår. Eller nu är det ju vår. Men plötsligt en dag kommer det vara tokvarmt och härligt. Sådär så man kommer fatta att det snart är sommar med utedans och grillkvällar. Det ses fram emot! :-)

Inga kommentarer: