onsdag 20 oktober 2010

Plötsligt händer det

Igår var en smått osannolik dag. Först för att jag verkligen frostade av frysen som jag föresatt mig att göra. Jag blev faktiskt förvånad att upptäcka att det fanns gallerhyllor liksom under ishyllorna! Tänk om man kunde göra det där åtminstone en gång om året istället för att vänta tills det knappt går att få ut lådorna!

Avfrostningen tog mig hela Toves dagistid och sen gick jag och Måns och hämtade henne. Trots det riktigt sura vädret fortsatte vi direkt ner till macken för att hämta ett paket där. Två gosiga åkpåsar kan nu värma barnen när vi är ute och traskar. De ser så mysiga ut att man har lust att krypa ner själv.

När jag har fått mitt paket är det någon som säger "Hej Frida!" Det är en av mina bästa kollegor från förrförrförra jobbet som jag inte sett sen dess ungefär. Minst fem år sedan är det i alla fall. Vi stod varandra väldigt nära på den tiden. Det visade sig att hon har flyttat hit med sin familj, de bor bara någon kilometer bort. Hon är dessutom också ledig på dagarna så vi bokade in en fika till i morgon för att uppdatera läget lite mer. Kul!

Kvällen bestod av fotbollsmatch med specialbeställt fika av Daniel - äppelkaka med vaniljsås. Min kaka blev godkänd trots att den var rund (och inte i långpanna som mammas ;-) och våra egna äpplen gjorde sig bra uppepå. :-)

Inga kommentarer: