söndag 10 oktober 2010

In med det nya, ut med det gamla

Jaaaaa! jag har haft en så rolig eftermiddag idag! Den numera tvåbarnsmamman(!) har varit alldeles ensam i centrum och shoppat loss. Det ni! Jag har ju berättat att shoppingsuget liksom bara har växt senaste veckorna. Jag har ju nästan inte handlat kläder alls på ett år. Men nu har jag det.

Jag såg plötsligt min chans idag. När vi ätit lunch sover båda barnen och sen var det dags för Toves lekgympa. Alltså åt jag lunch och sen åkte jag så fick Daniel lägga barnen, ta det lugnt under middagslurarna och sen ta med dem till gympan medan jag förlustade mig bland klädställningarna.

Jag började med favoritbutiken och gick in med inställningen att "idag ska jag köpa allt som jag tycker är fint härinne!" Som tur är är jag ganska kräsen med vad som kan tänkas vara fint. Men jag gick i alla fall ut därifrån med en ganska tung påse, nöjd och glad.

När jag gjort den mest prioriterade affären sprang jag runt och småhandlade lite till. Till barnen och lite mer till mig själv här och där. Efter en fika i lugn och ro med endast mitt egna glada sällskap gick jag ett sista varv innan jag åkte hemåt igen.

Så härligt med lite nytt och fräscht i gaberoben. Whohooo!!

Inga kommentarer: