onsdag 13 oktober 2010

Försenade danstankar från fredagen

Varför, varför, varför ändrar en del bra killar plötsligt stil i foxen och blir sämre??! Det är ju så urbota dumt! Dels för att det är rent puckat att bli dålig när man var bra och dels för att jag då plötsligt inte längre delar den tidigare uppfattningen att vi dansar bra ihop, vilket killen förstås fortfarande tror.

Jag tror dessutom att de inte ens har en aning om att de ändrat stil. Men från en rakryggad dans med fint flyt och små fina trix till åm och knäknix och ryggvridningar och gud vet vad. SLUTA TA INTRYCK AV DE SOM BARA TROR ATT DE KAN DANSA!!!! Jag blir så trött....

En helt annan sak som jag glömde skriva om; Det var ju Gamblers som spelade. Jag gillar Gamblers. De låter bra i mina öron och de har en hel del trevlig repertoar. Dock skulle man kunna önska sig lite fler luuugna fox. Det roliga med band som man dansar sällan till är ändå att man får dansa till musik som man inte kan utan och innan. Man kan inte varenda trumslag, man får gissa lite och det är ju faktiskt roligare då när man ändå lyckas gissa rätt. HA! Där satt den! Eller, varför inte, NÄ! Där satt den INTE! Minst lika kul.

Jag, och många med mig, gillar att foxa till hårdrocksballader á la åttiotalet. Gamblers bästa bidrag i genren var Whitesnakes "Here I go again" som de gjorde bra. Kul!

Inga kommentarer: