söndag 3 oktober 2010

Små glada bubblor under ytan

Under helgen har vi Daniels föräldrar här. De kom sent i fredags och åker sent ikväll. Vi underhåller oss med barnen, promenader samt mat. Tove ser verkligen till att maximera tiden med farmor och farfar och leker och skojar hela tiden. Måns får också sin beskärda del och låter sig beundras och pussas på av den som Tove släppt för tillfället.

Svärisarna har redan börjat planera så smått för nästa tripp ner hit som förmodligen kommer bli samma helg som jag har konserter i februari. Just därför alltså. På det viset kommer både de och Daniel kunna komma och titta och det känns ju jätteroligt! Jag är så grymt taggad inför våra nästa framträdanden och det känns så himla kul att vara det. Någonting hände verkligen i och med senaste konserten.

Jag börjar på flera sätt känna att jag börjar vakna ur någon slags dvala. Som att livsandarna börjar få liv. Kanske är det så enkelt att det är för att jag sovit hela nätterna sista dagarna? Jag längtar nu till varje tillfälle att få sjunga och dansa! Veckorna får gärna gå fort fram till de tillfällena då jag får göra saker jag kan vara stolt över att vara bra på och få chans att pumpa in glädjeenergi i kroppen och bara vara jag.

Jag är även väldigt shoppingsugen nu. Som om jag nu kommit ur en graviditets- och amningsgarderob och nu plötsligt kan köpa riktiga kläder igen. Jag känner att kroppen i princip har återtagit ursprunglig form och snart får jag ju även användning för kläderna. När man är hemma går man ju mest och lodar i myskläder och gamla sköntvättade linnen. Jag har lust att åka till favoritbutiken och bara frossa. Jag har också scrollat igenom mina nätsidor efter lämpliga plagg och ett första hål i plånboken har det blivit.

Se upp där ute för nu kommer jag!!

Inga kommentarer: