torsdag 14 oktober 2010

En glad torsdag

Idag har varit en alldeles bra och härlig dag. Jag och Måns var iväg på lunchdejt mitt på dagen och det var så trevligt så. Jag hittade en barnstol på stället där vi äter så Måns fick sitta med oss vid bordet för första gången. Jag hade med lite rån och majskrokar åt honom att pyssla med. Han var så fin och söt och duktig under hela lunchen som bara en liten Måns kan vara och han fick många pussar just därför. :-)

Vi som faktiskt åt lunch hann prata och skvallra enligt vanlig ordning och det är nog lika trevligt för oss båda två att få ett litet avbrott, fast från helt olika saker. Jag från hemmet och hon från jobbet. Jag hoppas att jag kommer ha ärenden åt det hållet lite nu och då på mitt nya jobb så vi kan ses på en lunch ibland även fortsättningsvis. Sträckorna är ju snabbt avverkade när det inte är rusningstrafik.

På eftermiddagen fick vi promenadsällskap från dagis med grannarna och vi knallade ner till centrum för jag ville kolla på ett par stövlar till senhösten i vår lilla skobutik. Jag hittade faktiskt ett par varmfodrade i skinn som jag glad i hågen bar hem i en påse. :-)

Nu ikväll har jag varit på körövning. Det börjar bli väldigt mörkt både på dit- och hemväg nu. Shakes livplatta hjälper fint mot mörker men att ha "Soul of my soul" i högtalarna när man passerar Yesterday ger lätta foxabstinenssymptom! Men det kanske blir dans förr än man kan ana...!?

Inga kommentarer: