tisdag 12 oktober 2010

Lite sällskap i stugan

Nu är det vecka igen. Visst går tiden med rekordfart! Ticktickticktick. Det är redan mitten av oktober och snart är det jul. Jo, det är faktiskt sant. Men innan dess ska vi både få besök och åka på ett par resor åt olika håll är det tänkt. Om vi nu skulle få tummen ur och boka flyg och tåg någon gång.

I går när vi vaknade hade vi fått besök. Ni kan tro att Tove blev ivrig när jag avslöjade att morbror faktiskt låg och sov i gästsängen där nere. Hon fick inte gå ner riktigt än men såg till att han vaknade genom att leka med sin bultbräda i rummet ovanför istället...

Vi har ju stenhårda rutiner i veckorna och öppna förskolan är det som gäller på måndagsförmiddagarna. Tove tycker det är extra roligt då för det grillas korv som man får köpa och på det viset har Tove redan ätit lunch när vi väl går hem. Jag tycker det är extra praktiskt. Vi kunde ju inte bryta denna rutin trots besöket så morbror fick helt enkelt också följa med och äta korv. Tove lockade på min inrådan med att "Det finns kaffe där!" och morbror fick sig ett gott skratt.

Väl hemma igen efter en ovanligt lugn ÖF-måndag somnade juvelerna och vi åt lite mer lunch undertiden. Eftermiddagen förflöt med promenad och matlagning och på kvällen var jag på min träning och sen blev det soffan. Extra skönt att sjunka ner där när man vet att man liksom nyss har tränat.

Idag är Tove på dagis igen, morbror utflugen och jag hemma med en just nu sovande Måns. Ikväll ska jag återigen få massage. Hurraaaa! Och sen är det fotbollsmåste på TV. Hejaheja. Ska ladda med nåt gott tills dess. Det får man om det är en viktig match mitt i veckan har jag hört.

Inga kommentarer: