torsdag 7 oktober 2010

För en del hjälper det verkligen att sova

Igår eftermiddag kom grannarna över för en lekstund då vår promenad ställdes in på grund av surväder. Tove var ovanligt klängig och gnällig och de bråkade ovanligt lite. När de gått tyckte jag Tove verkade så trött så jag bestämde mig för en tidigt middag. Hon satte sig vid bordet och lade ner huvudet på bordet och sa "Jag vill sova!"Hm...fram med termometern. 39,2. Det förklarade ju ett och annat.

Hon har ju fått såna där febertoppar några gånger nu så vi börjar veta hur det funkar. I säng och sova, sova, sova. Efter en lite rörig natt vaknade hon i morse pigg som en lärka med tusen projekt på gång redan innan jag hade hunnit fatta att det faktiskt var morgon. Ingen feber, precis som vanligt. Men jag ställde in dagis och vi gick till ÖF istället.

Det är väldigt lugnt där på torsdagarna och så kunde vi ju gå hem om febern skulle komma tillbaka. Men det gjorde den inte. Tove och Måns hade så kul så och jag hade det trevligt undertiden. Sen åt hon bra med lunch hemma och nu sover hon och Måns gott där uppe i varsitt rum.

Ikväll är det äntligen dags för kör igen! Tjohooo! Jag tror jag blivit en sång- och dansoholic.

Inga kommentarer: