måndag 28 juni 2010

Titanix i Hågelby

Hög tid för en resumé av danskvällen i torsdags. Kvällen var helt underbar vädermässigt. E&M var där och det var på tiden att vi var på samma dans igen. (Nu blir det som tur är mer sånt framöver! :-) Titanix spelade medelmåttigt tycker jag. Det blev inget drag. Det lät som att det skulle bli drag men icke. Man fick kämpa sig framåt i buggen, trampa-trampa-trampa. Nä, inge kul.

Den mesta danseliten lyste med sin frånvaro. Jag fick några hyfsade danser men det blev inget guldglimmer på grund av musiken. Tre nya yngre killar hanns med och det är ju alltid kul. En duktig kille som det nog kunde vara riktigt kul att dansa med om det var bättre drag. Dock var han en ur-åhejare och det är lite annorlunda och tyvärr ofta tristare tycker jag. En kille från "klubben" som jag inte sett förut. Han hade fattat det där med att markera takter med armen. En och annan medelmåttig tvåa träffades av! ;-)

Tredje killen trodde nog att han var ett riktigt ess men jag såg det inte riktigt på samma sätt. Eftersom han hade dansat väldigt länge tänkte jag i foxen att "ok, bugg kanske är hans grej". Det blev blev bugg men; neej. Andra låten föreslog han snabbfox och jag tänkte "ok, snabbfox kanske är hans grej". Men; neej. Trist.

Kvällen lyftes upp av sällskapet, kvällssolen och de smaskiga pralinerna jag hade med mig men jag följde E&M ut när de gick lite tidigare. Jag hade ju en midsommarfest att ta hand om. En kväll under medelmåttet.

Inga kommentarer: