tisdag 29 juni 2010

Picnic i det gröna

Helgen gick i efter-midsommarfirandets tecken och sen var all mat slut, sista disken undanröjd och annat som behövde göras gjort. Det blev en spelkväll på lördagen och lite fotboll på söndagen.

Nu är sista veckan innan semestern igång. Ölandspackningen ligger i fokus eftersom det är dags att åka på fredag kväll. Idag har jag dock haft besök igen av L&T. L hade med sig picnicmat och kaka och jag kompletterade med kaffe och så gav vi oss ut i grönskan med våra små för en lunch i skuggan i gräset. Väldigt mysigt. Tiden gick alltför fort och snart var det dags att sprinta till dagis och hämta Tove igen.

På väg ut i det gröna ringde mobilen av en något överraskande anledning. Får se om det blir nåt av det. Fortsättning följer i så fall.

Och nu vet jag förresten vem födelsedagsblommorna var ifrån. De var från min allra sötaste lunchdejt som hade tänkt på mig dagen till ära! :-)

Inga kommentarer: