onsdag 9 juni 2010

Säsongsavslutning på Yesterday

I söndags kväll var jag iväg på dans igen. Min tredje danskväll sedan barnafödandet. Denna kväll blev den solklart bästa av de tre. Jag hade inga jätteförväntningar efter de första två kvällarna och gick in med en inställning att åtminstone dansa mer än tidigare.

Det blev en sån där kväll då det bara löste sig. Jag blev uppbjuden på golvet, jag blev uppbjuden vid min vattenflaska, sprang in i lämpliga offer samt jagade rätt på några själv. Hela tre(!) nya hanns med under kvällen plus tre som jag inte dansat med på evigheters evigheter så de räknas nästan som nya de också. Jag stod någon enstaka låt men det gjorde verkligen ingenting.

Två önskningar stod på listan och de slog in till slut så för första gången dansade jag även sista och extra. Kvällen enda topp jagades rätt på för ett par snabba låtar och den buggen var den bästa enskilda dansen på hela kvällen. Extra kul när det blir en bugg tycker jag! Allt satt som en smäck.

Jag blev bjuden på hembakat fika i pausen (Tack!) och ville sen också hinna prata av mig lite så jag hoppade helt enkelt över att pumpa i pausen och det ångrade jag ju lite sen. Det är inte bra att få en sån där "å-tack-för-dansen-kläm-åt-kram" då. Aj. Så när sista extranumret klingat ut lämnade jag Y så fort jag kunde och begav mig hemåt. Måns sov så jag fick reda mig själv men fick sen sova några timmar innan det var dags att mata.

En trevlig danskväll på det hela taget!

Inga kommentarer: