onsdag 9 juni 2010

Positiv utveckling

Igår var jag på bemanningsföretaget och visade upp Måns. Det var trevligare än väntat. Jag har haft en känsla av att en sak som hände under året skulle vara mig till lags men nu kändes det inte alls så utan vi hade en trevlig fika och en öppen dialog om just den händelsen och dess efterspel. Jag trivs ju jättebra med folket där sen jag arbetade på kontoret några veckor och alla känner ju igen mig sen dess. Det är väldigt positivt i min situation.

De verkar dessutom ha för mycket att göra just nu vilket ju är väldigt goda nyheter. Och jag hade faktiskt blivit påtänkt för en rekrytering om det hade varit läge. Nu är det ju inte läge än riktigt men det är skönt att veta att jag inte är bortglömd i min föräldraledighet. För ett halvår sedan hade de svårt att hitta uppdrag åt sina konsulter och nu har de snart problem att hitta bra konsulter! Dessutom verkar företagen rekrytera främst och inte hyra. Det kallas för utveckling åt rätt håll!

Inga kommentarer: