tisdag 22 juni 2010

Nymasserad och mosig

Trots att det blev dålig sömn inatt så blev dagen rikigt bra. Lunchdejten var en riktig energikick. Så roligt att ses varje gång och idag hade vi extra mycket tid så det blev både mat, kaffe och en glass i solen på det. Härligt!

Sen åkte jag direkt till dagis och hämtade Tove och sen hem för lite mellanmål. Sen gick vi en prommis ner till centrum och inhandlade ett memory som jag har tänkt länge nu. Det står att det är från fyra år men jag ägnade sen någon timme åt att lära Tove spela. Det gick i alla fall hyfsat även om hon förälskade sig i korten med sälar på så hon blev väldigt besviken om jag fick dem i min hög. "Miiinaaaaa!!!" Det kommer i alla fall vara ett hållbart spel lång tid framöver, hur man nu än väljer att spela det.

Sen kom pappan hem och vi åt middag innan det var dags för mig att susa iväg på massagen. När jag cyklat över vägen nästan framme började en bil åka efter mig och tuta. Jaha, tänkte jag, vad gjorde jag för fel nu då? Men det visade sig vara en bortflyttad danskompis som ville säga hej och byta några ord.

Massagen var lika ond/skön som vanligt och jag lyckades faktiskt somna för andra gången i rad. Ojojoj så skönt! Är riktigt mosig nu och vill bara sjunka ner i något riktigt fluffigt och gömma mig där ett tag. Inte ofta jag kopplar av helt sådär nu. Inte ens på nätterna sover man ju på riktigt några längre stunder. Ett öra är alltid vaket.

Har bokat in en ny tid till efter semestern nu. Jag är lite trasig långt ner i ryggen plus att jag får ont av amning och bärande så det känns som en vettig investering!

1 kommentar:

Puman sa...

Du är klok som tar hand om din kropp ordentligt. Den ska ju hålla hela livet, och reservdelar kan vara bökiga att få tag i. Dessutom är det ju mycket roligare att dansa om man känner att man kan slappna av ordentligt, och dansa, det vill man ju inte sluta med ;)
KRAM på dig!