tisdag 1 juni 2010

Besök i stugan

Gårdagen gick tokfort. Jag började med att lämna in Tove på dagis lite tidigare än vanligt för att sen susa iväg och besikta bilen. Den gick igenom med MVG och det känns ju alltid skönt. Måns sov sig igenom processen och jag tänkte att han nog kommer tycka att det är väldigt spännande med bilar som hissas upp och ner om ett par år.

Sen åkte vi hem och pysslade lite innan det var dags att möta L&T vid tåget. Jag inser att jag sällan umgåtts med någon annan mamma sådär men förstod genast problematiken med två barnvagnar i bredd. Tur att jag bara har en normalbredvagn ändå! L och jag har inte umgåtts förut men det känns ändå inte så. Vi pratar ungefär lika mycket, ungefär lika fort och tycker ungefär lika (dessutom är hon en foxqueen liksom jag! fniss) så det är perfect match kan man säga. Men det visste vi väl!?

När vi kom hem passade båda barnen på att äta och sen somnade de och det blev lunch och fika för mammorna. Jag ljuger inte om jag säger att tiden flög fram! Vi hann knappt börja prata kändes det som och plötsligt var det dags att knalla iväg och hämta Tove. När vi kom till dagis var hennes avdelning tom och jag fick leta. Det visade sig att ena fröken var ledig och den andra blivit sjuk så barnen var utportionerade på de andra avdelningarna. Tove var lämpligt nog på den avdelningen där hon ska börja i höst. Jag tror hon tyckte det var spännande att hälsa på där. :-)

En lång omvägspromenad i det vackra vädret blev det sen innan vi till slut kom ner till tåget och L&T återvände hemåt igen. Jag inser nu att jag borde tagit kort på bebbarna eftersom de var väldigt lika stora och söta där de låg och sov. Kom snart tillbaka!!

1 kommentar:

lis sa...

Instämmer till fullo! jag tror att vi anade.
Mailade just innan jag läste :)