lördag 19 juni 2010

En vecka med massa besök

Den här veckan har runnit iväg utan vidare uppdateringar. Det är för att Nina var här ti-to och sen hade vi annat besök igår.

Jag och barnen hämtade Nina i tisdags kväll och sen umgicks vi i ett par dagar. Vi lekte med Tove, tog en liten shoppingrunda och åt god mat. När Tove sov ägnade vi oss åt att prata och prata och prata. Men vi blir aldrig riktigt klara och tiden gick på tok för fort. Tänk vad roligt det hade varit att ha varandra på närmare håll! Men man får ta vara på den tid man får och det tyckte jag ändå vi gjorde.

Kvällarna bestod såklart av Settlersspel i uterummet. Det är ju så mysigt. Även bror kom över och deltog i festligheterna andra kvällen. Vi hoppas göra honom till en Settlersnörd på sikt så vi kan spela lite oftare. Man måste ju nämligen vara minst tre.

Dagarna med Nina gick som sagt hur fort som helst och var jättetrevliga och på fredag morgon när jag och barnen gick upp var vi ensamma i huset igen. Igår ägnade jag mig åt att röja huset igen (detta ständiga plockande!) och förberedde eftermiddagens middagsbesök på alla tänkbara vis.

Min faster och hennes man kom och hälsade på. Det var typ tre år sedan sist så det var verkligen på tiden. Sist de var här hade vi inga barn. (Nästan obegripligt nu att vi bodde här själva!?) Det blev en jättetrevlig kväll som till största del gick ut på att lära känna Tove och Måns. Tove tyckte de var "jättesnälla" sa hon sen vid läggningen. Ett lyckat möte vill säga. Kanske har vi chans till barnvakt där med tiden och det vore ju inte alls dumt eftersom vi har allt för få barnvaktsresurser på nära håll.

I helgen hade vi tänkt oss en längre utflykt. Men eftersom vi varit småsjuka har vi inte planerat ordentligt och det kändes till slut mest besvärligt och istället blir det lugnet hemma. Jag har varit och handlat nya buskar till husgaveln på morgonen som ska grävas ner och ikväll blir det lite grillning och lite umgås igen.

Vi ska också ägna helgen åt lite semesterplanering. Ölandsveckan närmar sig ju med stormsteg och sen är det liksom i full gång så vi måste skaffa oss lite koll. Boka lite flygbiljetter till Umeå och den ena med det andra. Vi har ju en fest att planera för innan dess också.

Det blev ingen dans den här veckan men nu är jag faktiskt riktigt danssugen. Det är lite knäppt att det inte är några danskvällar på helgerna nu på sommaren. Det blir till att vänta till nästa vecka.

Inga kommentarer: