måndag 21 juni 2010

Ser framåt genom tröttmössan

Det känns som att jag borde vara både produktiv och halvstressad just nu. Istället är jag toktrött och har fastnat i soffan. Men det kanske är det jag behöver. I helgen såg vi över planeringen för de kommande veckorna så det kanske ändå gjorde mig lite lugn. Det mesta är under kontroll. Nu vet vi var vi ska vara och när och packlistor och inköpslistor finns från förra året att gå efter. Två veckor kvar till semestern.

Jag längtar efter att få sova en hel natt. Ja, bara att få somna före tio någon gång skulle vara fantastiskt skönt. Det är snart Ölandsvecka och man kan ju verkligen fråga sig hur det kommer gå med de två små kvällstid. Det blir till att hoppas på riktigt varma sommarkvällar så man kan sitta ute med lilleman tills han behagar somna. Och så får man försöka sova lite själv på dagarna.

Men en vecka i taget. Den här veckan är det midsommar att planera för men lite annat roligt ska också ske innan dess. I morgon ska jag få massage igen och det behövs verkligen. Nåt har hänt i min vänstra axel, förmodligen för att jag bär Måns på den när det behövs. Jag har riktigt ont där idag och får försöka använda andra axeln att bära på även fast det känns bakfram. I morgon ska jag också ut i vida världen och äta lunch med min lunchkompis. Saknar henne så det ska bli trevligt.

Snart är det dags att hämta Tove. Jag har inte lyckats sova nånting på dagen nu så det känns som att jag har tung våt mossa i bakhuvudet. Det blir till att fejka att jag är pigg och rolig. Förhoppningsvis lurar jag även mig själv så att jag kommer igång. Tove behöver ju aktiviteter oavsett om jag är trött eller pigg annars blir det lätt grinigt.

Jag vill gärna ha tips på bra och enkla aktiviteter för att roa en tvååring!

Inga kommentarer: