fredag 25 juni 2010

Glad Midsommar!

Önskar er en riktigt härlig dag i dag! Igår fyllde jag visst år. Jag hade inte tänkt fira det då eftersom vi har en ganska stor fest idag, men helt plötsligt var ändå familjen samlad till middag och presenter hade jag fått innan jag lämnade sällskapet (i vanlig ordning) och åkte och dansade som jag hade tänkt från början. Praliner i dubbla omgångar (smask!), vin, blommor (från okänt håll, gissar på Daniels föräldrar i skrivande stund) och tårtfat (som jag faktiskt önskat mig) fick jag. Ätbara saker är ju annars bra presenter. Pappa sa "Den här presenten tar bara plats en liten liten stund!" om vinet. Jag tror han läst min blogg. ;-)

Om dansen ska jag skriva en annan dag. Nu ska jag, som god värdinna, förbereda midsommarfesten med allt vad det innebär. Gästerna kommer klockan tre, precis som vanligt.

Midsommarkramar från mig! :-)

Inga kommentarer: