måndag 15 september 2008

Man måste planera

Just ja, vi håller visst på att renovera. Vi har lyckats förtränga det i nån vecka trots att det just nu saknas dörr till lilla toan. Vi har ju dessutom det jobbiga vardagsrummet kvar.

För att nu se till att vi får resten gjort gäller det att planera. Helger är det som sagt inte gott om under hösten och vi vill inte heller vänta för länge med att få det klart. Så nu är varenda liten grej inskriven i kalendern. När vi ska göra vad. Den här veckan ska vi se till att få klart allt pill till det som vi redan har gjort. Saker ska köpas, lister ska spikas och lite sånt. Sen ska vardagsrummet förberedas (läs riva strukturtapet) för att kunna målas helgen 4-5 oktober. Det ska bli kul. Om man tänker positivt.

Idag var mitt uppdrag att köpa ny hatt- och skohylla. Skohyllan var förstås slut men hatthylla finns hemma nu i alla fall. Passade på att åka förbi jobbet en sväng innan jag åkte hem. Alla var verkligen där, fullt hus. Många passade på att gosa med Tove och alla tyckte hon var såå söt förstås. Jag passade på att nätverka lite. Det vill säga upphålla kontakten med mina trevliga kollegor som jag inte har tänkt återvända till. Men det är ju trevligt att de blir så glada när jag kommer. Det är verkligen synd att vissa är så bra människor. Skulle gärna handplocka ett par stycken och ta med mig till min nästa arbetsplats.

Inga kommentarer: