tisdag 30 september 2008

Dags för hjälm snart?

Tove har krupit i snart två veckor. Nu kryper hon ganska snabbt. Följer gärna efter katterna och drar dem i svansen. Inte så jättebra. Det där med att klappa finns liksom inte än i Toves värld.Inte nog med att hon nu kryper runt i hela huset. Nu börjar hon ta sig upp på fötter också!!! Hon sätter sig på knä och stödjer händerna på något, till exempel babysittern, och så sätter hon upp fötterna under sig. Men hon har ju ingen balans, hon kan ju inte ens sitta själv, så om hon släpper taget så...braaaak!

När jag va liten fick jag ha en sån där snygg frigolithjälm för jag va inte heller så smart. Kanske börjar bli dags att kolla efter en sån. Hittills har hon inte börjat ta stöd av saker högt upp som tur är, då blir det ännu högre fallhöjd.
Gissar att det är så här jag ser ut när jag foxdrogad
vinglar iväg över dansgolvet.. ;)


Toves första två tänder är på väg. Två små sylvassa piggar sticker nu fram i underkäken, så det är inte så skönt när hon vill tugga på mina händer längre.

Så här snygg blir man om man först försöker äta
med händerna och sen gnuggar sig i ansiktet...


Inga kommentarer: