måndag 15 september 2008

Jubileumsresan

Daniels jobb har den goda smaken att bjuda alla anställda med respektive på en jubileumsresa vart femte år. Det här var andra gången jag var med. Förra gången åkte vi till Saltzburger Hof i Badgastein, Österrike. Nu bar det av till Hotel Dalecarlia i Tällberg, Dalarna.

Drygt tvåhudra personer var vi som fick avnjuta ett späckat program med underhållning och god mat. På fredagen fick vi åka båt över Siljan till Rättvik där vi blev serverade en trerätters i Sjövillan. Där träffade jag på ytterligare en Väddötjej som var med som respektive. Hon är några år yngre än mig men jag kände igen henne svagt utan att kunna placera henne men vi konstaterade vilka vi var efter ett tag. Tre Väddötjejer allt som allt på resan måste sägas vara hyfsat god representation från vår lilla ö.

Sen bar det av till Dalhalla där det var avslutningskonsert med fyrverkerier. Favoriterna Margareta Bengtsson (tidigare Jalkeus) och Fredrik Swahn fanns bland artisterna. Fredrik sjöng eget material och bland annat balladen "Förlåt" som jag gärna skulle foxa till. (Ganska dåligt Yt-klipp här)

Lördagen tillbringade jag mestadels på Spa-anläggningen. Började med att få massage och sen satt jag i bubbelpoolen, simmade och läste. Väldigt avkopplande och mysigt. Daniel och jag återvände dit på eftermiddagen istället för att delta i övriga aktiviteter. Jubileumsmiddagen på kvällen var riktigt god och mina två bordsherrar, Daniel och Daniel (ingen av dem var min) var trevliga att språkas med. Lite dans till coverband och DJ avrundade kvällen.

Det blev inte så mycket sova under helgen så vi var ganska trötta när vi väl kom hem efter att ha hämtat Tove. Dock så sov hon utan att äta hela natten och somnade om efter frukost så jag fick sova relativt ostört till nio i morse. Skönt!
Jag njuter av höstsolen vid Siljans strand


Inga kommentarer: