onsdag 3 september 2008

Alla dessa singelkillar

Majoriteten av mina favoritdanskillar har ett par saker gemensamt. De är ungefär i samma ålder, låt säga 35+ och de är singlar. Sammanträffande?? Hm...åldern kan jag förstå..att jag gärna dansar med killar som varit ute i svängen, säg i hundra år ;) är ju inte så konstigt..för de borde ju vara duktigast då kan man tycka.

Men varför alla dessa singlar?? Ok, jag förstår varför vissa är singlar (hehe) men när de gäller andra är det mer obegripligt. Hur kan så många fina killar inte ha lyckats springa på (eller blivit fångade av) den stora kärleken? De allra flesta av oss strävar ju ändå efter tvåsamhet och familj. Jag tror att man måste ha oerhört starka skäl till att självmant välja bort det. På riktigt.

Har det med dansen och engagemanget inom dansen att göra? Jag vet ju själv när jag var singel senast att jag nästan levde ihop med min dansklubb och mina dansvänner var min familj. Och dessutom kan man få en stor portion närhet genom dansen. Som Sparrow på DM skrev "Man har ju ett behov av närhet och kroppskontakt som är ganska svårt att uppfylla så att man känner sig helt nöjd dvs. 'Nej, jag behöver inte kramas mer idag'. "

Jag har tänkt mer på det här sen Tove kom. Nu när jag är förälder själv så ser jag ju så många underbara pappor därute utan barn. Och jag unnar verkligen alla dessa goa killar att få uppleva detta livets under. Kärleken till sitt barn och den man får tillbaka är större än allt. Det går inte att beskriva utan det måste upplevas. Och det är inte för sent än. Kram på er!

1 kommentar:

Anonym sa...

En av dina bästa texter o det stämmer bra. Tillhör kategorin som inte hittat någon o tycker det är tråkigt och tiden springer iväg men livet är inte rättvist utan man får vara tacksam för det man får och det är mycket faktikst. Inte alltid så lätt att se det bara...