onsdag 24 september 2008

Snart dans igen!

Den här veckan är kalendern verkligen full av händelser. Måndag och tisdag skulle jag ägna åt att riva ner tapeten i vardagsrummet vilket jag också har gjort. Det gick över förväntan. Idag är det öppna förskolan som gäller. Tove måste ju dit och visa upp sina nya krypkunskaper. Nu kryper hon överallt och det går ganska fort, i alla fall om hon har siktat in sig på någon katt. :)

Ikväll är det dags för första kursomgången på parkusern. Ska bli intressant att se vad vi får jobba med. Sen i morgonkväll ska jag hjälpa Elin att köra lite grejer från lägenheten. På fredag kommer en kompis till Daniel hit och stannar över natten. Emma, Daniels syster, kommer också och stannar hela helgen. Elin kommer också förbi på fredag för hon och jag ska dansa till Jannez på fredagkvällen. På lördag kväll är vi bjudna på kräftskiva och på söndag ska jag hjälpa Elin med själva flytten och städning av gamla lägenheten. Sen var veckan slut. Phu.

Jag börjar verkligen se fram emot dansen på fredag. Jannez spelar på Yesterday och det är lite intressant folk som ska dit. En kille som jag dansade med i somras i Umeå skrev till mig på DM och undrade om jag skulle komma för han är på Stockholmsvisit. Sånt är ju så kul! Och det är även flera långväga som ska dit som jag inte dansat med förut som jag gärna "testar". ;) Sen var det ju tre veckor sedan nu som jag var på socialdans. Det var på Hågelbyavslutningen. Danssuget har hållit sig lugnt för jag har ju dansat kurs och så men nog ska det bli riktigt gôtt med lite goa foxar igen! :-D
Igår var det soligt och skönt på altanen. Tove passade på
att använda de snygga brillorna hon fått av morbror. :)

Inga kommentarer: