torsdag 18 september 2008

Tävla?? Jag??

Har ett par gånger under senare tid fått frågan från olika duktiga tränare om jag inte ska tävla och varför inte. Lite svamlande svar, det medges. Men jag har aldrig riktigt ens formulerat för mig själv hur det där ligger till. Förrän nu.

Det finns nog några olika skäl till varför jag aldrig känt mig sugen:
  • Jag får ut SÅ mycket av socialdansen. Tycker jag syns tillräckligt där. (Har fått höra att jag är läskig att bjuda upp för "jag är ju så känd..." !?) Jag får dansa med de duktigaste killarna fast jag inte tävlar och gensvaret och ruset man kan få av en dans på socialgolvet slår ju det mesta.
  • Jag gillar inte att vara nervös och jag skulle ha ruskigt höga prestationskrav på mig själv. På tävlingsgolvet finns ju regler man måste hålla sig till...
  • När jag gör nya saker så blir jag ofta väldigt engagerad. Och jag är inte så säker på att jag vill lägga ner mer tid än jag gör på just bugg. Dessutom så vill jag inte tröttna, vilket jag också gör när jag håller på med nåt för mycket.

Därmed inte sagt att jag aldrig kommer tävla men det är så det känts hittills. Det där med att tävla med sin livspartner är jag heller inte säker på att det är en bra idé...

Men det är klart jag blir glad när någon tror att jag/vi skulle lyckas. Det är egentligen allt jag behöver veta. Tack! :*

Inga kommentarer: