fredag 5 september 2008

Buggläger och fest i helgen

Igår var jag på säsongsavslutningen på Hågelby. Jag har skrivit ett blogginlägg; "Hågelbyavslutningen och..." på DM idag. Det riktigt skumma denna kväll var att Daniels glasögon plötsligt hittats efter fem veckor. Precis när han fått hem nya. Typiskt.

Det var i alla fall kul igår och det blir kanske några veckors socialdansuppehåll nu så det var ju tur. Däremot ska vi dansa hela helgen. Vi ska vara med på buggläger för tävlingspar på Dancefever för Henke och Lotta. Det kommer att bli väldigt givande tror jag.

Direkt efter lägret på lördagen ska vi på fest. Och jäklar vad det ska bli KUUUUL! Känns som det var evigheter sen vi var på just en sån här fest där det är massa nytt folk. Ser fram emot det som bara den. Vi har fått låna nyckel till Elins lägenhet (hon är och tävlar nämligen) så vi kan svänga förbi där och duscha och byta om. Det blir lite tajt med tiden men det får gå.

Sen är det dansläger igen på söndagen så på söndag kväll lär vi vara ganska slutkörda. Tove kommer att vara hemma med Nina hela helgen och det känns väldigt tryggt och bra. Nina kommer redan ikväll så vi hinner i alla fall umgås lite.
Tove och Daniel gosar innan årets sista dans på Hågelby


Inga kommentarer: