torsdag 25 september 2008

Kursstart

Igår var det första kurskvällen på vår kurs "avancerad parträning" med Henrik och Lotta. Vi är tio par och det kommer mer bli träning än kurs och varje par kommer coachas utefter sina egna mål. Det passar oss perfekt då vi kommer kunna få träning på precis vår egen nivå. Så till nästa gång ska vi fundera på vad vi egentligen har för mål.

Vi började med att jobba med grunderna, trampa ner i golvet, hitta sitt center osv, vilket känns väldigt välbekant nu efter förra lägret. Det som är nytt för mig var att jag under helgens kurser fick tips av en tjej som jag dansade med om hur jag ska tänka vad gäller min hållning som varit mitt största problem. Jag har tränat lite på det under mina barnvagnpromenader nu och nu kändes det jättebra när jag dansade. Lotta kom fram och sa att "NU är du helt perfekt med ditt center, behåll den där känslan!". Jag blev så glad att hon fick en kram. Hon har ju alltid varit på mig om just detta, och ÄNTLIGEN har jag hittat det. Det gäller att få en bild av hur man ska tänka som fungerar för en själv för att hitta rätt muskler att jobba med.

Hela kurskvällen kändes väldigt bra, vi jobbade bra tillsammans och Lotta har nog aldrig varit så positiv till våran dans. Heja oss! Ser verkligen fram emot resten av terminen. =)

Inga kommentarer: