fredag 19 september 2008

Att lära sig sova IV

När jag ändå är inne på Toves framsteg så kan jag berätta att hon nu har sovit hela nätterna under den här veckan. :) Hon somnar vid nio och vill ha mat vid halv sex, sen somnar hon igen och sover till runt halv nio. Hon vaknar visserligen nån gång under natten också men gnäller lite och somnar sen om själv med den lilla tummen till hjälp. Så skönt!!! Utsövda och glada föräldrar är inte dumt det.

Igår bytte vi också ut ett mjölkmål mot Toves första riktiga middag med tre olika grönsakspureer och hon åt upp allt med god aptit. Men det förstår jag för de var himla goda. Det vet jag eftersom det var jag som gjorde dom. (Majspure skulle jag kunna äta till lunch.. mums!) Så vid 6 månader och nån vecka så kan hon både somna själv, sova hela natten, äta och krypa. Fantastiskt! :)

Inga kommentarer: