söndag 7 september 2008

FEST!

Fest är kul! Så enkelt är det. Vi drog ifrån vår kurs en halvtimme tidigare för ett snabbt depåstopp hemma hos Elin för uppfräschning och tillfixning. Sen bar det av mot Södertälje.

Festen började med lite minglande tipspromenad med kluriga frågor. Ord och associationer hit och dit. Jag verkligen älskar sånt och mitt lag brukar ligga bra till i såna tävlingar. Så även denna gång. Vi kom visst tvåa fast med samma poäng som vinnaren..? Nåja..

Det var lottning på bordsplaceringen kan man säga och jag hamnade mitt emot en annan danstjej och vi hade verkligen mycket att prata om. Det visade sig bland annat att hon delar min livsfilosofi. Hon har dessutom följt den fullt ut vilket jag aldrig mött nån som gjort förut. Hurra hurra! Jag blir så glad av sånt och det gav mig själv mer styrka i mina strävanden!

Jag hade riktigt trevligt under hela sittningen som ändå var ganska lång, dock med en mingelpaus då jag hann prata runt med några andra. Det var en bra blandning av folk och kanske lite annorlunda än vad vi trott. Men vad vet vi. En danskille passade på att bland annat ge mig komplimangen att jag är "..ljuset i mörkret på DM..". Inte illa. ;)

Efter sittningen röjdes det av till dansgolv. Och så spelades det disco...eller nja, hårdrock, techno och lite schlagers i en salig röra. Jag har aldrig fattat det där. Det är ändå alltid mest folk på dansgolvet när det är dansmusik som spelas. Likaså ute. Stora technogolvet är ganska glest medan schlagergolvet är minst och knökfullt. Folk gillar ju att kunna sjunga med.

Jag hade ju hoppats på lite dans förstås och den "riktiga" dansmusiken kom igång alldeles för sent. Daniel och jag dansade och flamsade runt med varann tills det plötsligt var dags att gå. Då hade jag inte ens dansat med födelsedagsbarnet som tyckte att "får jag inte ens en bugg med dig!??" Daniel sa åt mig att gå och ta ett par sista danser med de som borde hunnits med och så gjorde även han. Tur det, hade ju känts lite tomt annars. Är dock skyldig födelsedagsbarnet en go fox.

Klockan var ändå bara runt halv två när vi åkte och vi hade gärna dansat på ett par timmar till. Men med tanke på att vi ändå bara fick fyra timmars sömn innan nästa dags kurs så var det rätt beslut. Somnade med ett leende kan jag säga...

Kollade av mobilen först när vi kommit hem runt tvåtiden och då fick jag veta att Elin och Macke hade kommit trea i höstens första tävling. Så kuuuul!

Inga kommentarer: