torsdag 31 juli 2008

Renoveringsplaner

När vi väl kom hem från Umeå hade vi redan klarat av våra inplanerade semesteräventyr. Men kalendern visade att vi hade tre veckors ledighet kvar. Det enda som är planerat förutom danser hit och dit är fiskeresan som Daniel ska på sista helgen. Då blir jag solokvist några dar.

Vi har ägnat första dagarna åt att fundera ut hur vi ska fortsätta renovera vårt hus. Jag fick massa ny inspiration i Umeå och nu har vi långa listor på allt som ska göras. Det kanske blir klart fram till jul eller så. ;) Men ojoj så fint det kommer bli. En riktig förvandling tror vi efter som vi ska måla om alla öppna ytor; dvs vardagsrummet, trappan och hallarna.

Vi ska inte börja förrän efter semestern dock men det finns små projekt att ta itu med tills dess. Man behöver aldrig direkt känna sig sysslolös när man har hus. Dagens projekt var att byta ut ett handfat eftersom vi fått ett nytt och sen åka iväg med det gamla samt massa utrensat skrot från förrådet till återvinningsststionen. Skönt att bli av med det.

Sen blir det dans ikväll. Vi väljer bort Wahlströms på Grönan dit "alla" ska och beger oss till Hågelbyparkens lugn istället. Carina Jaarneks spelar där och drar inte den vanliga torsdagspubilken men vi hade kul där förra året och det är lugnare att ha med Tove där. Hoppas det dyker upp några bekantingar i alla fall eftersom vi inte kan räkna med att dansa med varann.

Inga kommentarer: