onsdag 16 juli 2008

På utflykt

Igår begav vi oss ut till min forna hemstad Norrtälje. Vi brukar försöka ta oss iväg nånstans när vi har besök och målet blev restaurangen Ett Glas i Norrtälje som är den klart bästa restaurangen. Sååå god mat, rekommenderar ett besök, men boka gärna bord annars kan ni få vänta.
Eftersom vi skulle åka några mil för att äta lunch kollade jag om det hände nåt annat i stan denna dag och det gjorde det. Ostindiefararen Götheborg skulle anlända till hamnen mitt på dagen under pompa och ståt. Vi for dit lagom tills skutan skymtade och det var en maffig båt minsann. Det enda som saknades var Captain Jack Sparrow i fören tyckte vi.

Lunchen var smaskig och vi traskade ner i parken efteråt en sväng innan vi for hemåt. Sen drog Nina och jag iväg på ännu en utflykt. Ikea. Vi var där några timmar och kom hem lite fattigare efter några timmar. Kvällen, liksom föregående kväll, ägnades åt några partier Settlers i uterummet. Så kul och så mysigt att sitta där när mörkret faller utanför.

Idag laddar vi för en Grönankväll. Vi siktar på femkamp, några åk, mat och lite dans. Kul kul! Sen är det bara en enda dag kvar innan vi far iväg norröver.

Inga kommentarer: