fredag 11 juli 2008

Shake på Hågelby

Igår var det Shake på Hågelby, nåt jag sett fram emot länge faktiskt. Bästa bandet på bästa dansbanan, kan ju inte bli bättre. Vi åkte dit hela familjen, vädret var kanon, varmaste kvällen där hittills.

Som vanligt när vi har Tove med turades vi om att dansa. Det blir en annan sak att va på dans på det viset, men man får va glad att man får dansa alls. Vi kom precis till första låten, så Daniel fick börja dansa då han har störst utbud ;). Jag bokade upp min första under tiden.

Det har skrivits lite på Dansmaffian om bokningar nu efter Öland. Jag kan säga att det är ju skönt att inte behöva hålla på och boka men om det "behövs" så gör jag det utan att tveka. I vissa fall är det svårt att få dansa med varann annars. Även om båda gärna vill. Och när vi turas om att vakta Tove är bokningar räddningen. Det är inte lätt att hinna bjuda upp annars. Så har jag tur så kikar killarna upp åt mitt håll i slänten och har jag ännu mer tur så förstår vi varandras teckenspråk.

Igår fick jag i alla fall dansa med bra killar mest hela tiden och det var en riktigt trevlig kväll ända tills det var en timme kvar. Bästa dansen för kvällen blev med en kompis som utvecklats till en sååå grym foxare. Det är extra kul eftersom jag har fått vara med hela vägen som testperson och bollplank. Jag minns de första staplande stegen. Men nu dansar vi gärna både snabb och långsam fox.

Vad hände på slutet då? Jo, med en timme kvar blev jag ordentligt stämplad av en klack på tårna, så illa att jag inte kunde dansa mer. Jag blev riktigt ledsen för dels gjorde det rejält ont och resten av kvällen var ju förstörd. Shake spelade som vanligt kanon och jag fick bara titta på när alla andra myste runt på golvet till alla bra foxlåtar. Lilltån är blå idag men det verkar inte vara något större fel på den utom att den gör så ONT att jag inte kan gå på den, så jag är halt kan man säga. =(

Inga kommentarer: