torsdag 3 juli 2008

Torsdag - strandliv och kvällsmys

Just precis nu så har jag det himla mysigt trots att jag är hemma i stugan när de andra är och dansar til Zlips. Det enda bandet som jag mest saknar att dansa till denna Ölandsvecka. Klockan är 23.00 i detta nu och campingen är för en gångs skull väldigt tyst. Jag hör bara svag musik på långt avstånd.

Tove sover och jag sitter och skriver inlindad i ett täcke under partytältet med tända ljus, te och kakan jag bakade igår. Jag passar på att lyssna på egen musik eftersom det för en gångs skull finns möjlighet till det. Rascal Flatts går på låg volym i bakgrunden. Om en halvtimme är det paus däruppe så då kommer alla ner och byter kläder och stoppar i sig något.

Tove vaknade halv nio i morse och då väckte jag Daniel så han fick ta hand om henne och jag sov vidare i två timmar. Såååå skönt!! Idag har vi återigen varit på stranden, vi fick sällskap av Elin, Micke och Maria och vi läste, bollade lite boll, badade och åt glass. Helt underbart väder. Precis som det ska va. Vattnet har frisk temperatur kan man säga men det gör inget när det är så varmt när man kommer upp igen.
Mina älsklingar

På eftermiddagen åkte Elin och jag in en sväng till Köpingsvik och kikade på lite kläder men kom hem med lite annat istället. Sen gjorde vi smaskig kycklingwok till middag och Tove lyckades välta ner min tallrik i mitt knä så både hon och jag blev fläckig av wok med ris. Sen dansade vi lite på dansbanan innan det var dags för dans för folket.

Det är helt otroligt vad tiden går fort. Nu är det bara en dag och en danskväll kvar sen är det slut. Sen är det bara att börja räkna ner till nästa år. Det känns ju som att vi kommer åka hit igen då.

Vår solstråle


Inga kommentarer: