torsdag 3 juli 2008

Onsdag - en härlig sommardag

Ännu en dag med strålande sol. Vi begav oss ner till stranden efter frukost och stannade där till lunch. Jag bakade äntligen en kaka på eftermiddagen och bjöd över grannarna på lite kaka och frappe. Smaskens. Sen gick vi ner till stranden och tog premiärdoppet. Kom på allvar igång att läsa boken som jag släpat med mig. Ont blod av Arne Dahl. Verkar riktigt lovande.
Vi gjorde i ordning lax till middag och åt gemensamt långbord med våra grannstugor igen. Så trevligt att göra så. Bara att komma överens om en tid och sen skjuta ihop borden. Sen kan man sitta och sukta efter de andras mat. ;) Sen var det hög tid att fixa sig inför kvällens dans.
Elin och jag innan dansen


2 kommentarer:

Anonym sa...

Men vilken näsa jag fick på den där bilden! Har jag annars en sån näsa? Fast man har ju hört att kameran lägger på 5 kg men inte visste jag att dom kilona kunde hamna på endast en kroppsdel... ;)

Frida sa...

Hahaha! Kameran ljuger som vanligt. Vi vet ju vilka pinglor vi är IRL! ;)