lördag 5 juli 2008

Fredag - dubbel dans till Jannez

Vi ägnade dagen mestadels åt att förbereda hemresan. Plockade ner tältet och så. Jag kilade iväg en sväng med min hårddisk igen till husvagnsgatan och bytte lite smått och gott. Träffade oväntat på en helt annan danskompis i det förtältet jag skulle till. Trevligt.

Blev borta ett tag så Daniel kom och hämtade mig när han tyckte det var hög tid för lunch. Efter lunchen var det dags för lite gammtjo till Jannez. Dansade med Sven och det var ju inte plättlätt att dansa hambo med crocs på en gropig gräsmatta. Men det gick...typ. Jag hade i roligt i alla fall och det var ju huvudsaken. Efter dansen så gick Daniel och jag ner till vattnet och tog ett uppfriskande dopp. Det sista på Öland för denna gång.
Det blev ett sista långbord innan det var dags att förbereda sig för dansen. Elin och jag fixade oss tillsammans och gick upp till dansen i tid. Elin sa att "du e så himla smal och snygg!!" så då kände jag mig det och då är det ju inget svårt att bjuda upp precis.
Tove passar på att kolla in Elins urringning

Denna kväll tänkte jag verkligen ha kul och bara dansa med en massa bra. Blev uppbjuden till första av en duktig foxare och resten av kvällen löpte på hyfsat. Jannez spelade som Jannez gör. Två överaskningar dock. De spelade Hazard (brukar de spela den??? Minns inte det iaf) som är en bra favvofox och Jennie Let Me Love You (inte direkt nåt för Jannez kan jag tycka).

Jag dansade med Odd för första gången på typ två år. Det skulle jag inte ha gjort för efter det tyckte jag alla killar höll mesigt (och dessutom blev jag dyngsur ;) ). Men tänk om alla killar skulle hålla i en så!! Jag som tycker jag brukar dansa tajt med en del men pyttsan. Faktum är att i mitt foxrecept så är första ingrediensen "Att killen håller om en på ett sätt så att man känner sig betydelsefull." och återigen är det bevisat att detta är det viktigaste. Jag undrar hur jag som tjej kan få killen till att hålla så utan att säga det? Detta måste testas - så favoriterna - beware!! ;)

Kvällens facit blev helt OK. Jag var nöjd men kunde varit nöjdare. De spelade sex extranummer eller nåt varav jag stod fyra sista. Om man ska röja ska man röja med nån man verkligen gillar att röja med och ingen sån var ledig. Elin gnussade runt i snabbfox alla låtarna så jag väntade på henne tills det var slut. Och när de slutade spela så var Ölandsveckan slut. Snyft.

Inga kommentarer: