fredag 11 juli 2008

Smal som en sticka

När jag skulle till Skansen i tisdags tänkte jag att det kunde va bra med jeans eftersom det kunde bli lite kyligt. Märkte på Öland att både mina vanliga jeans och trekvartarna har börjat sitta lite dåligt och fått ett inte alldeles snyggt häng så jag letade reda på ett par andra jeans som jag provade för nån månad sen och då gick de att stänga precis.

Jag blev ganska förvånad när även de jeansen var för stora nu. Så det blev till att rota längst ner i byxhögen efter mina smaljeans. Såna smalkläder har nog alla tjejer. Kläder som man en gång kunde ha och som man hoppas få användning för nån mer gång. Smaljeansen satt som en smäck och jag tycker de är riktigt snygga så jag kunde trippa iväg till Skansen och känna mig så fin så.

Anledningen till att jag blivit så smal är förmodligen amningen för jag tänker inte mer än vanligt på vad jag äter och är riktigt slö för övrigt. Jag hoppas att jag inte kommer gå ner mer bara för det här räcker gott. Jag väger aningen mindre nu än innan jag blev gravid och det var ju inget jag hade förväntat mig precis. I'm a lucky girl!

Inga kommentarer: