onsdag 30 juli 2008

Blender i Skultuna

Igår tog jag mig med nöd och näppe iväg till Skultuna. Nöden och näppen bestod i att jag skulle åka med bror om han skulle åka och det ville han inte bestämma förrän efter jobbet. Men han var lite för sugen för att låta bli så då bar det av mot Oskars loge.

Vi var framme precis när de började spela och jag betalade och fick en fikabiljett (eftersom jag duktigt hade med mig mitt dansmaffiakort) och spurtade iväg för ombyte, skopåtagning och vattenflaskepåfyllning. Hann vinka till Elin och lite andra kompisar som också var där. När jag var klar med mina bestyr så hade de två första lugna låtarna klingat ut och jag bjöd upp till snabbfox eftersom min nyfunna favorit från Hågelby senast fanns nära till hands.

Efter första dansen kändes det som att jag redan dansat kvällens bästa dans och det är ju alltid lite onödigt att börja med den. ;) Ännu en toppfavorit, helt klart. Vi dansade även första efter paus och sista och tänk att det kan stämma så bra efter så få danser! Så himla härligt!! Och att få en SÅN dans som sista är ju heller inte dumt.

Jag hann dansa med ganska många denna kväll, några nya och ganska många som jag inte dansat så mycket med men som är både duktiga och trevliga. Blev uppbjuden flera gånger också. Med blandat resultat. Både Elin och jag konstaterade att vi sällan foxat så mycket under en kväll. Fyra fox på rad både här och där och dessutom extranumren. Ganska lustigt var att Elin också foxade hela slutköret och precis framför oss. Fox fox.

Blender, eller Blenders som det står i Skultunas program, spelade jättebra tycker jag, även några nya låtar. Maria sjunger ju helt fantastiskt och stormtrivs på scenen och de verkar ha roligt tillsammans allihop. Det märks inte alls att de ganska nyligen har bytt ut två av bandmedlemmarna.

Oskars loge är helt fantastiskt fin. Jättestor med bra golv och dessutom fick vi dansa i solnedgången.

Kan även rapportera att min tå som blev ihjältrampad för tre(!) veckor sen på Hågelby fortfarande gör ont. Helt sjukt. Det går bättre och bättre, nu börjar den bara protestera i slutet av kvällarna men jag är livrädd att nån ska råka trampa på den igen, den är så utsatt därute på vänsterkanten.

Slutligen; himla tur att jag kom iväg, den här kvällen skulle jag inte velat missa!

Inga kommentarer: