tisdag 1 juli 2008

Tisdag - stranden och långbordsfest

Vaknade till strålande sol idag. Kenneths långbord var det enda som stod på programmet denna dag så vi begav oss ner till vattnet för lite strandliv. Solade och passade på att kasta freesbe när Tove sov.
Tove tyckte att mitt glasspapper var spännande

Efter lunch knallade jag ner till caller-Mathias och lämnade in vår hårddisk för lite påfyllning så nu har vi lite nytt kul att kika på när vi kommer hem. Passade på at mingla lite på stranden under tiden.

Klockan fyra börjde folk samlas till långbordsfesten och den startade med några stafetter. Två hämtade från vår midsommarfest. Det blev riktigt lyckat och smidigare än jag trodde trots att vi var så många. Det är bara synd att vissa blir så jäkla på när det gäller tävlingar. Jag fick ett rejält tramp så foten blev aldeles blå av en kille som var riktigt hetsig. :(

Efter lekarna blev det till att grilla den medhavda maten och till maten blev det lite sånger från allsångsbladet jag gjort. Sen var det musiktävling och sist pony song ledd av mig själv. Bästa kommentaren under kvällen var Kenneth som apropå nånting sa "det är som fyra-fem elefanter...och så några myror..." Haha.

Ikväll är det Perikles som spelar och många skippar därför dansen. Folk är ganska i gasen efter festen och jag är alltför nykter och trött för det så jag tar en tidig kväll ikväll. Ska bli skönt att få några timmars lugn sömn innan efterfesten börjar härute.

Inga kommentarer: