onsdag 9 juli 2008

Dansen på allsången igår

Igår spelade som sagt Lasse Stefanz på Allsång på Skansen. Ett helt gäng danspar skulle vara med, så också Daniel. Jag for in till klockan sex för lite picknick innan med Elin och hennes moster. Trevligt att träffa lite folk igen, man blir lätt lite lappsjuk efter Öland.
Daniel hade fått nitlotten att dansa nere bland publiken vilket var synd för de enda som syntes någorlunda i TV var de som dansade på den sk "tungan". Men det var massa dansvänner som dansade där också och eftersom vi stod precis bakom där så jag passade på att ta en massa kort. Det dansades tre gånger så då bidde det tre bildspel. (De blev lite gryniga, fattar inte varför och orkar inte klura på det just nu...)


Efter showen var slut passerade vi ner förbi Galejan där det var dans. Vi kom lagom till pausen och tog några danssvängar innan vi fortsatte hemåt. Det var ju synd att ingen hade koll på dansen, för även fast det var Hedins som spelade kunde vi nog haft riktigt kul sista timmarna om alla duktiga dansare stannat. Det var ju ändå gratis liksom.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fina bilder! Men synd att du bara tog kort på de som var på tungan. Vi som var framför husbandet och i vip-gången hade gärna också varit med:)
/känd från tv

Frida sa...

Anledningen till att det blev så var såklart att jag inte såg några andra danspar. Kanske du la märke till att det va ganska mycket folk överallt.. ;)