söndag 6 juli 2008

Ölandsveckan

Nu är Ölandsveckan till ända. Vi är lyckligt hemkomna igen efter en härlig vecka med underbart väder, härlig dans och massor med socialt liv. Vi dansade enligt ursprunglig plan, varannan kväll och delade på den första. Vi tycker båda att det var en bra lösning och vi fick dansa alldeles tillräckligt ändå. Dessutom fanns ju Kenneths dansbana nära till hands hela dagarna så det var bara att ta sig en svängom när andan föll på. Så vi har faktiskt dansat en del med varann ändå. =)

Under mina dansfria kvällar har jag suttit och skrivit blogg dock utan att publicera något så nu har jag efterpublicerat det som jag skrivit dag för dag. Det blev som vanligt ganska mycket text men jag har ändå glömt och uteslutit massor. Har lagt in några av de tvåhundra bilderna jag tagit också. Inläggen ligger nu i datumordning nedanför detta inlägg ty så fungerar denna blogg.

För att sammanfatta några saker så har Tove varit en liten solstråle under hela veckan. Hon har sovit bra utom två sista nätterna trots att sängen studsat av en allt för hög bas i stugan bredvid. Många har kommit förbi och hälsat och en del har känt igen henne och mig från bloggen. Tove har sett massor av folk i olika sammanhang som flera långbord, releasepartyt och på stranden. Hon verkar nöjd att få va med och bara man har henne i knät så är hon väldigt lugn. Nytt under veckan är att hon nu tar tag i sina fötter när hon ligger på skötbordet.
Vår packning och matplanering var verkligen klockren. I stort sett allt var uppätet när det var dags att packa ihop och vi hade inte med oss så mycket onödigt.

Lika mycket som Ölandsveckan är en plats för sociala kontakter och mycket skratt och glädje verkar Öland vara den perfekta plattformen för intriger, gråt och svartsjuka. Skönt är att jag själv inte varit direkt inblandad utan bara åskådare och moraliskt stöd. Men det är tråkigt att andra ska behöva må väldigt dåligt och känna sig svikna på olika sätt.

Min standarddrink under veckan blev (förutom Grappon) frappen. Iskaffe. Sååå gott och lätt att fixa till och ta med sig på små mingelpromenader runt campingen. Sen att det ser ut som att man går runt med ett dricksglas med Baileys är ju en annan sak.

Jag vill verkligen tacka alla som vi umgåtts med och framförallt stuggrannarna för trevligt sällskap, härlig dans och många skratt! På återseende nästa år!! (356 dagar kvar.. ;) )
Vår stuga by night - mitt nattliga bloggläger


2 kommentarer:

Anonym sa...

WOW!!! jag som tycker att jag gjorde ett bra repotage om Öland på min blogg..
men snacka om att jag ligger i lä...
RIKTIGT bra skrivet!!

pssst... du kan väl hälsa din man att han foxxar ruggigt bra!! =)

kram emelie "emis" på maffian

Frida sa...

Tackar, tackar! Har kikat på alla härliga minnesbilder i din blogg också. Och hälsningen är framförd.. =) Kram Frida