söndag 9 mars 2008

Massa rolig dans i vår!

Jo....så är det. Kanske inte bara i vår i och för sig, men just nu känns det som att det är maaaassa kul man skulle vilja vara med på som kanske missas. Förutom all socialdans så är det vårfest hos Boogie Lovers snart. Skulle ju vara skojigt att va med på. Har ju julfesten i gott minne ;). Och dessutom har det dykt upp en helgkurs som verkar kanon! Vill, vill, vill!! Alltså fasen vad bra den skulle va tror jag. Perfekt för oss som inte går nån buggkurs under våren. Men hmhmhm. Vad vågar man boka in och inte? Vad kan man släpa med bebben på?? Hmhm..

Samtidigt så har vi ju bokat in SM och om jag ska våga mig iväg dit så är det bara att börja ta sig ut på saker på en gång (och då menar jag inte efter några dagar utan efter några veckor/nån månad i alla fall) så man är lite varm i kläderna tills dess. Ju längre man väntar ju ängsligare blir man tror jag. Nån liten utflykt till att börja med.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ett litet tips!!
Ta det luungt med bebben du ett tag framöver.

Allt blir annorlunda när han/hon har kommit till världen...
Man prioriterar allt annorlunda än vad man gjorde innan, det bara blir så.

Lycka till!!

Frida sa...

Jo, klart att det är så...men drömma går ju! Och vad ska man annars ägna tiden åt just nu... Sen blir allt ändå som det blir.

Anonym sa...

Ja drömma e bra :)

Finns inge värre än att vänta på nått som du gör nu..när ankomstdagen är avklarad så är detta början på något helt nytt, som verkligen förändrar hela ens liv och tillvaro "Ta dagen som den kommer" e ett favvouttryck och den funkar rätt så bra när man har barn innan dom har börjat på dagis etc dock med rutiner såklart!!
Man vet aldrig från dag till dag med humör,sjukdom och ens egen TRÖTTHET hur ens dag kan se ut:) Men på nått konstigt sätt så fixar man det endå.

Ta´t luuungt ba!!!

Annica Renman sa...

Tjena tjejen! Gick in för att kolla om eran filur behagat titta ut... Verkar som om det är gosigt därinne. Jag tycker nog att du har rätt i att man kan blir nojig om man väntar för länge med att våga sig utanför dörren. Gör allt som ni vill och orkar göra, så länge som du och bäbisen mår bra så funkar allt, det blir bara lite annorlunda! Passa på att njut bara och sov så ofta som du vill och får. Helt plötsligt springer den där ungen omkring och du måste sitta på jobbet... Igår lärde sig Mattis att klättra upp på rutschkanan och åka ner själv, tänk, jag fick inte vara med om en sådan MILSTOLPE! Kramkram.

Anonym sa...

Grattis till den lille Tove. Hoppas att ni mår fint allihop.

Anonym sa...

Hmm inte uppdaterad på några dagar :-) något på G?