söndag 2 mars 2008

Bekräftade magar

Vi har misstänkt i några månader att grannarna på andra sidan väggen också väntar barn. Och vi blev ganska säkra härom veckan när mannen i huset bar in ett skåp från Ikeas barnmöbelserie Mammut. Vi grannar ser knappt varann såhär års. Skillnad på sommaren när man är ute mycket och står och pratar över häcken. Men idag träffades karlarna utanför husen för båda höll på och grejade (Daniel möblerade om förrådet för att få plats med sommardäcken till nya bilen) och nu är det bekräftat. De är i sjunde månaden och de hade ingen aning om att det är en Filur på väg på den här sidan väggen. Ganska lustigt. Verkar som Filuren kan få en jämnårig kompis.

Annars har jag ägnat dagen åt att splitta upp filmen från tävlingen igår så den blev hanterbar i mindre filer. Kan säga att jag inte är så jättegod vän med alla filmstorlekar och inställningar. Vill ha en stor fin bild utan att filen blir stor. Ingen alldeles enkel sak visar det sig. Men jag får läsa på lite. Ska ju snart börja med videobloggen så då gäller det att ha koll på filstorlekarna.

Var också ute och gick en rask promenad på 20 minuter. Hade inte tänkt gå fort utan mer vagga fram som sist ;) men det var så himla kallt och ruggigt. Burrrr!! Vill ha antingen riktig vinter eller riktig vååååår!!

Inga kommentarer: