onsdag 5 mars 2008

MVC igår och pengarna som borde sparats

Igår var jag hos barnmorskan igen. Allt var bra utom att symfus-fundus-måttet stått still sen förra veckan. Läkaren fick komma in och känna och mäta också för att kolla om det behövs göras ett extra ultraljud inför förlossningen. Men de tyckte visst att det inte behövdes. Fick en ny tid hos barnmorskan för ny mätning nästa vecka istället. Den tiden vill jag INTE behöva utnyttja för det skulle vara trevligt att ha en Filur utanför magen då. Även fast man inte ska oroa sig så är det klart att man ändå blir lite fundersam när de vill kolla extra och så. De säger att det är helt normalt att det där måttet hoppar lite hit och dit och även kan stå still. Men de är nog bara väldigt noggranna och vill ändå snappa upp minsta avvikelse.

Igår var det riktigt fint väder igen och jag gick en lång promenad i solen, väldigt skönt. Sedan ägnade jag en stund åt att göra av med pengar. Inge svårt alls. Har ju tänkt tanken att jag borde spara lite nu eftersom vi inte riktigt vet hur ekonomin kommer se ut. Men det är roligare att handla visst. H&M-katalogen kom på posten och vips hade jag beställt lite sommarkläder. Hoppsan. Lite fint att dansa i och nåt fint att ha på Ölands strand. ;)

Det fanns väldigt mycket bikinis och sånt i katalogen. Konstigt nog så är alla bikinimodeller antingen mörkhyade av naturen eller jäääättebruna ändå. Och då är alla bikinis fina. Då får man försöka tänka hur de skulle se ut på en själv, blek och glåmig, och då vill man plötsligt inte ha nån...utan kan mer tänka sig en heltäckande badrock... Men, men, ett par minishorts blev det iaf. Får väl ändå satsa på nån slags amningsbikini till sommaren.Allt för långt från min egen sanning tyvärr...

Inga kommentarer: