fredag 7 mars 2008

Shake på Yesterday

Joho, det är det ikväll minsann. Börjar alldeles snart. Själv sitter jag framför tvn och tittar på Så ska det låta och efter det blir det Let's Dance. Så en riktigt tv-kväll alltså. Fast jag skulle hellre va och dansa förstås. Shake har blivit ett riktigt favoritband och jag tror att det blir en riktig höjdarkväll.

Men jag har tagit mitt förnuft till fånga uppenbarligen och stannat hemma. Filuren är ju trots allt beräknad till i morgon och inte för att nåt pekar på det just nu så kan det ju ändå komma en bebis inom 24 timmar eller så. Och då är det ju bra att ha sovit på natten och behållit de kalorier man stoppat i sig eftersom "Du behöver alla krafter. Under det aktiva skedet av förlossningen gör du av med lika mycket kalorier som en maratonlöpare gör av med varje timme. Dessutom kanske du kommer vara vaken i ett dygn kring förlossningen."

Jag skickade i alla fall iväg Daniel på dans med löfte att han ska ha koll på mobilen. Vet ju inte när det blir socialdans nästa gång för honom heller även fast han kommer att ha lite lättare att ta sig iväg i början än jag.

PS ang. Så ska det låta: Rafael Edholm har ingen riktig koll men han försöker och Fredrik Swahn räddar honom ibland. Och Sofia Källgren är en riktig sångprinsessa! Och vilken skräll att Fredrik Swahn kunde The Prayer!! Det här programmet var riktigt sevärt och jag har skrattat högt för mig själv flera gånger här i soffan. =)

Inga kommentarer: