fredag 14 mars 2008

Filuren var en Tove!

Japp, nu är vi hemma efter ett besök på förlossningen och BB! Tove var det som kom ut, världens sötaste bebis! (Jo, faktiskt!) Massa mörkt hår precis som jag när jag föddes. Så det blir nog en blondin det här också. ;) Förlossningen gick, tja, fort och bra ända tills på slutet när det blev lite komplikationer. Men ut kom hon i alla fall. Full long story kommer så småningom.

Har tusen saker jag vill skriva ner men alldeles för lite tid. Det första man får lära sig som nybliven mamma är att man som genom ett trollslag förvandlas från fri rörlig människa till matmaskin. Och sen är man trött. Och så har jag lite svårt att sitta...

Vi kom i alla fall hem igår mitt på dagen och det lilla jag har hunnit vid datorn är att skicka lite kort till familjen och sånt. Sen har det mest varit att göra det man måste; amma, äta och sova. Idag har jag dock varit lite piggare och vi har varit ute på en första barnvagnspromenad på byn och uträttat lite ärenden. Jag har lite svårt att gå...också...så det gick inte fort, men det var skönt att få röra på sig lite och få lite frisk luft och räta ut ryggen efter att mest ha legat ner i några dygn. Ska försöka hinna sammanfatta senaste dagarnas spännande händelser...snart... ett par kort som är tagna 1 timme efter födseln att kika på så länge. Några flera kort på Tove finns att kika på i mitt blogginlägg på Dansmaffian.

Mamma Frida

Pappa Daniel

1 kommentar:

Anonym sa...

GRATTIS!!!

Kram Katta