söndag 30 mars 2008

Lite vårkänsla

Idag hade plötsligt vinden vänt och det blåste varma sydliga vindar. Riktigt skönt vårväder. Vi passade på att vara ute i trädgården en stund. Jag klippte ner alla vinterståndare som borde klippts ner redan i höstas och välkomnade därmed alla nya knoppar i rabatterna. Tove fick sova i vagnen på altanen för första gången och hon sov riktigt länge. Det var nog skönt med lite friskluft för oss alla.

Nu efter första tre veckorna förstår jag det som jag läst att det kan kännas som om man sitter ihop med sitt barn. Lite så är det ju. Trodde inte att amningen skulle göra mig SÅ uppbunden men ibland känns det som jag aldrig mer kommer kunna resa sig ur soffan och ha ett vanligt liv igen. Det är lätt att glömma att det här är en väldigt kort tid. (Och jaaa, jag ska ta tillvara på den här tiden..bla bla..)

Ikväll är sambon iväg och dansar till Shake igen. Bara lite avis. Börjar längta tillbaka till det där danslivet nu. Och det är ju ett bra och högst nödvändigt tecken. Kroppen börjar kännas riktigt normal igen och krämporna mer sällsynta. Kommer också i mina vanliga jeans nu, efter 20 dagar, bra jobbat eller hur?!

Inga kommentarer: