söndag 23 mars 2008

Besök av Elin

Idag har äntligen Elin varit här på besök. Tove testade tyvärr att ha en skrikdag i dag och vägrade visa så mycket av sina glada goa sidor. Till och med när vi gick på promenad med vagnen låg hon och skrek så Daniel fick bära henne en bit så hon lugnade ner sig. Men vi hoppas hon vågar sig hit snart igen. Elin alltså.

Igår när morfar var här var hon väldigt snäll och go hela dagen och kvällen. Även inatt har hon varit en exemplarisk bebis som sovit gott och bara vaknat för att äta två gånger. Men än så länge kan man inte se något mönster. Ingen dag är den andra lik.

Efter besöket här åkte Elin vidare till Örebro och dans på Brunnsparken. Verkar inte roligt alls... Faktum är att danssuget kommer krypande nu när jag börjar komma på benen ordentligt. Men det dröjer nog några veckor till innan det blir socialdanspremiär. Får börja med att pröva mina vingar på nån kurs först tror jag, för att se vad jag pallar med. Gör än så länge mina små övningar duktigt varje dag så jag ska komma i ordning.

Inga kommentarer: