fredag 28 mars 2008

8 veckors dansuppehåll

Jo, så blir det nog. Ungefär som jag trodde. Har spanat in 18 april som slutet på min danstorka. Det är tre veckor dit. Känns ganska lagom. Tiden går så himla fort just nu och tills dess måste vi hinna testa vad lilltjejen tycker om att bli matad av pappa. Så det inte blir en skrikfest här hemma när jag är ute och roar mig.

Hittills har inte dansabstinensen blivit alltför stor. Har många trevliga danser att drömma om när det behövs och det är riktigt trevligt att ha något att se fram emot. Och kanske har man tills dess hunnit bli lite saknad på dansgolvet också. Lägger in en nedräkning till dess i högerspalten tror jag...joo... Ah, på tal om det så ser jag att det visst bara är 55 dagar kvar till Hågelbypremiären = sommaren nu. Snart dags att börja gå in guldskorna alltså. ;)

Inga kommentarer: